wolfaxel
New Member
I have made 4 posts
Right now I'm Offline
I joined November 2016
My gender is Male
|
Post by wolfaxel on Nov 19, 2016 8:35:59 GMT
Pentru cei care nu au mai facut un live pana acum, aici este un model: Model de live simplu: NR:-Salutare BlackCore, eu sunt "x" si azi il am alaturi pe "y"! Live PLayer:-Salutare BlackCore, salutare "x" Nr:-Cu ce intrebari doresti sa incepem? Cu cele din virtual sau cele din real? Daca player-ul doreste sa inceapa cu cele din virtual, ii adresati urmatoarele intrebari: -Cand ai aflat de server-ul nostru si de la cine? -Ce avere ai momentan pe acest server? -Ce alte jocuri mai joci in afara de SA:MP. Care este jocul tau favorit? -Ce factiune ai momentan si ce rank ai in ea? -Care este cea mai mare realizare a ta pe acest server? -Care crezi ca este cea mai populara factiune? Dar cea mai dorita? Dupa ce ati pus aceste intrebari, incepeti cu cele din real astfel: -Acuma vom incepe cu intrebarile din real, doresti sa incepem cu ele? Daca player-ul doreste sa fie intrebat, punetii urmatoarele intrebari: -Cum te numesti si de unde esti? -Cati ani ai? -Daca nu ai stii cati ani ai, ce varsta ti-ai da? -Ce hobby-uri ai? -Ai iubita? Cum o cheama pe norocoasa? -Cum te vezi peste 20 de ani? -Care este cea mai mare realizare a ta din viata? -Cand crezi ca vei muri si cum? Dupa ce ati terminat cu aceste intrebari, puneti urmatorul lucru, dar daca player-ul nu a vrut sa ii fie adresat intrebari din viata reala, puneti tot acest lucru: -Pentru a pune o intrebare acestui player, scrieti [/sms numarul vostru]. Dupa ce sau pus intrebarile, Intrebati-l daca doreste sa mai adauge ceva: -Interviul nostru se apropie de final, mai doresti sa adaugi ceva? Daca doreste, lasati-l sa vorbeasca dupa ce spuneti: -Te ascultam! Dupa ce a terminat, folositi incheierea: -Acesta a fost interviul nostru cu "y", eu sunt "x" si va urez o zi placuta!
Pentru interviul dublu/triplu, Povestea este la fel, doar ca schimbati persoana pronumelor, de exemplu: -Salutare BlackCore, eu sunt "x" si azi ii am alaturi pe "y" si "z" Pentru restul, povestea este la fel.
Pretul unu live ar fi: -Daca player-ul are level intre 2-5, pretul este de 200.000$ -Daca player-ul are level 6-10, pretul este de 400.000$ -Daca player-ul are level peste 11+, pretul este de 600.000$ Daca live-ul va fi dublu, pretul se dubleaza iar daca ar fii triplu, pretul se tripleaza.
|
|